top of page

VALENTINA CORTESE: NOVA MAGIJA

Kdaj: 7. 6. od 18:00 do 21:00 in 8.6. od 17:00 do 20:00

Where: CIRKUS FUSKABO

Šesturna delavnica bo razdeljena na praktičen in teoretičen del. Ustvarjalka Valentina bo udeležencem predstavila novo magijo in njene pomembne elemente. Delavnica bo vključevala tudi gibalni del in delo na gledališki prezenci.

Delavnica je primerna za profesionalce in ljubitelje z različnih uprizoritvenih področij, ki bi se želeli spoznati z novo magijo ter jo vključiti v svoje delo.

 

O mentorici:

Valentina Cortese (FR) je plesalka s cirkuškimi tendencami. Po konservatoriju CRR -Conservatoire à Rayonnement Régional de Boulogne-Billancourt (FR) je nadaljevala izobraževanja na cirkuški šoli FLIC (IT) in Lido - Centre des Arts du Cirque (Toulouse, FR). Sodelovala  je s Petrom Formannom, Milanom Heirichom, Robertom Magrom, Magdaclan cirkusom in mnogimi drugimi.

Zanimajo jo prostor med plesom, cirkusom in igro ter robne in eksperimentalne uprizoritvene prakse.

Cena in prijave:

50 € / 40 € (za brezposelne, študente, dijake, samozaposlene v kulturi…) - v primeru prijave na obe delavnici (Trapez in Nova magija) znaša cena 60 € / 45 €
Število udeležencev je omejeno na 15 oseb.
Prijave sprejemamo do 2.6. na elektronski naslov: bufeto.info@gmail.com ali tel. št. 031 403 525.
Ob prijavi prosim napišite svojo starost ter na kratko navedite, če imate izkušnje s področja uprizoritvenih umetnosti (ples, cirkus, igra) – predznanje ni pogoj za prijavo.

Delavnica poteka v sodelovanju s Cirkusom Fuskabo/ Zavod Salesianum OE Skala

 

NAZAJ NA PROGRAM

  • Klovnbuf
  • Klovnbuf
bottom of page